CNS De Regenboog

1/2B

 

Welkom in groep 1/2B

 

 

Leuk dat u een kijkje neemt in onze klas! We zijn een gezellige groep met 25 kinderen, waarvan 16 kinderen in groep 2 zitten en 9 kinderen in groep 1. Wij gaan altijd naar school op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dat is heel fijn, want dan zijn we op woensdag lekker vrij! We hebben één juf die altijd bij ons in de klas is; dat is juf Cindy.

 

Op deze pagina kunt u zien wat wij ontdekken en beleven in groep 1/2B!

 

 onze klas

 

In onze kring liggen onze naamkaartjes met een plaatje erop van kikker en zijn vriendjes. Zo weten we waar we die dag mogen zitten en dat onthouden we goed. De kaartjes stoppen we weer in het bakje en dan kijken we gauw welke kinderen de helpende handen zijn naast de juf. 

 

 

                                         http://cnsderegenboog.nl/uploads/images/thumb/kinderboekenweek1-1024x576.jpg

 

 

Overal in onze klas zijn kikker en zijn vriendjes te ontdekken! Maar ook nog een heleboel meer. De komende periode werken we over het thema 'vervoer'. We hebben al over de verschillende voertuigen gesproken, want in onze vakantie zijn we met de auto, of het vliegtuig, trein, bus of metro op reis gegaan. Daar hebben we veel over verteld in de kring! Dat doen we met mevrouw Giraffe, dan weten we we goed wie de beurt heeft en mevrouw Giraffe vindt het heerlijk om naar alle weekend- en vakantieverhalen te luisteren. 

 

 

contact

 

Heeft u een vraag en/of een opmerking?

Dan kunt u altijd een mailtje sturen door op de volgende link te klikken: juf Cindy van der Walle